Profil for Hanne Zingler Stummann

Profil:

Jeg har altid været glad for håndarbejde, som lille sad jeg altid sammen med min mormor og enten strikkede eller broderede når vi var sammen, når lejligheden bød sig syntes jeg det var sjovt at prøve nye udfordringer specielt inden for det tekstile medie.

I 1993 blev jeg overtalt af nogle af mine kollegaer at melde mig til et weekend kursus i patchwork. Jeg havde før snuset til patchwork, men kun via opskrifter i blade og patchwork syet i hånden til store sengetæpper, ingen af delene var jeg blevet fanget af. Det var et rigtigt spændende og inspirerende kursus, hvor jeg fik snuset til patchworkets historie, og alle de mange tekniker som kunne bruges, dette kursus blev begyndelse til min tekstile udvikling. Da jeg i 1996 begyndte på et kursus hos Charlotte Yde, opdagede jeg for alvor mulighederne inden for det tekstile medie, og dette blev begyndelsen på min udvikling inden for artsquilt.

Jeg modtager stadig undervisning af Charlotte Yde, og er medlem af Dansk Patchwork forening og lokalgruppen Nordsjællands Quiltelaug, i 2008 er jeg blevet optaget i Quilte Qunsterne.

Du er velkommen til at kontakte mig angående yderligere oplysninger (køb af et af mine værker, bestillingsopgave eller en udstilling).


Hanne Zingler Stummann (født Adriansen)
E-mail: hanne@zingler.dk


To front page